Mersin İdmanyurdu, Gaziantep Deplasmanında Galibiyet Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu, Gaziantep Deplasmanında Galibiyet Hedefliyor

Mersin İdmanyurdu, Gaziantep Deplasmanında Galibiyet Hedefliyor

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Trabzonspor maçını kazanmış olmanın ne kadar değerli olduğunu, Gaziantepspor maçında da göstermek istediklerini belirterek, "Kazanmaya oynayacağız ama kazanamıyorsak kaybetmemiz lazım" dedi.

22.10.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Trabzonspor maçını kazanmış olmanın ne kadar değerli olduğunu, Gaziantepspor maçında da göstermek istediklerini belirterek, "Kazanmaya oynayacağız ama kazanamıyorsak kaybetmemiz lazım" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk galibiyetini Trabzonspor karşısında alan Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor deplasmanında bu çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Bülent Korkmaz, kulüp binasında düzenlediği toplantıda, Trabzon maçını kazanmış olmanın ne kadar değerli olduğunu, Gaziantepspor maçında da göstermek istediklerini söyledi.

"Kazanmaya oynayacağız ama kazanamıyorsak kaybetmemiz lazım" diyen Korkmaz, rakiple aralarındaki puan farkının açılmaması gerektiğine vurgu yaptı. İyi bir ivme yakaladıklarını ve daha da iyi olması gerektiğini ifade eden Korkmaz, "Son oynanan Trabzonspor maçından memnundum. En azından takım saha içinde iyi işler yaptı. Hatalar oldu mu? Oldu. Bunu en aza indirmeye çalışacağız. Tabi ki bireysel hatalar da oldu, onları da en aza indirmeye çalışacağız. Oyuncularımın antrenmanda gösterdiği istek, arzu beni maçtan önce çok memnun etmişti. Oyuncularıma, 'Trabzon maçında takım halinde oynarsak kazanırız' demiştik, yanılmadık. Gaziantepspor maçı da aynı. Gaziantep takımı, geçen seneki gibi golü attıktan sonra skorun üzerine yatıyorlar, bu işi de iyi yapıyorlar. Rakibin hata yapmasını bekliyorlar. Dolayısıyla biz de hata yapmadan öne geçersek, bizim için farklı bir maç olabilir" ifadelerini kullandı.

"RAKİBE GÖRE POZİSYON ALMALIYIZ"

Gazetecilerin, "Takımda ne değişti?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Korkmaz, sezon başı oynanan sistem ve düzen ile şimdiki sistem, düzen ve antrenmanın farklı olduğunu dile getirerek, "Antrenman metotları farklı. Ben taktiksel yönde farklı bir antrenman yaptırıyorum. Benim için futbol pozisyon oyunudur. Pozisyonu, rakibe göre doğru aldığınız zaman, istedikleriniz veya oyuncunun düşündüğü ve uyguladığı çok farklı oluyor. Bunu Trabzonspor maçında kısmen yaptık. İnşallah daha da iyi olacak. Tabi her teknik direktörün farklı bir çalışma sistemi var. Dolayısıyla ben sistemi sahada görmek istiyorum. Özellikle takım savunmasını sahada görmek istiyorum. Benim için taktik antrenman ve pozisyon çok önemli. Oyuncularım bunu yapmaya çalışıyor. Şu an için memnunum. Ama gelişim kaydetmemiz lazım, hataları en aza indirmemiz lazım. İnşallah haftalar geçtikçe bunu yapacağız" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu, Gaziantep Deplasmanında Galibiyet Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement