Mersin İdmanyurdu: İlk Yarıda Çok Puan Almalıyız - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu: İlk Yarıda Çok Puan Almalıyız

Mersin İdmanyurdu: İlk Yarıda Çok Puan Almalıyız

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takım olarak iyi yolda olduklarını, ilk yarı sonuna kadar ellerinden geldiğince çok puan toplamaları gerektiğini söyledi.

19.11.2014 15:09  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takım olarak iyi yolda olduklarını, ilk yarı sonuna kadar ellerinden geldiğince çok puan toplamaları gerektiğini söyledi.

Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Akhisar Belyediyespor müsabakasının son derece kritik bir maç olduğunu belirten Rıza Çalımbay, şöyle konuştu:

"Disiplinli, iyi oynayan bir takım. Geçen seneden de kadrolarını hemen hemen korudular. O yüzden zor bir maç oynayacağız, bunun da farkındayız. Bu bizim için çok önemli bir maç. Çünkü bizim ilk yarı iyi puanlar almamız gerekiyor. Şu anda aldığımız puanların üzerine kesinlikle daha çok puanlar koymamız gerekiyor. Bizim için şu anda zor bir dönemeç başlıyor. Bu hafta Akhisar Belyediyespor deplasmanı, arkasından Sivaspor ile oynayacağız. Arkasından Konya'ya gideceğiz, arkasından Erciyesspor'la oynadıktan sonra Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanları var. Oynayacağımız 7 maçın 4'ü deplasman. Çok zor maçlar başlıyor. Herkesin hazır olması gerekiyor. Arada kupa maçımız var. Belki 2 hafta buraya hiç gelmeyeceğiz. Galatasaray, Fenerbahçe maçının arasında Karabükspqor maçı oynayacağız. Bursaspor maçından hemen sonra Konya'ya gideceğiz. Bütün oyuncularımıza ihtiyacımız var. Bunun farkındayız. Kupadan da hemen elenip gitmek de istemiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek isityoruz. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum, özellikle Akhisar Belediyespor maçında. Takım olarak hazırız. Daha iyi, daha güzel şekilde oynamamız gerekiyor. Özellikle Bilal ve Gekas'a dikkat etmemiz gerekiyor. Tabi Akhisar takımı kişilerden çok, takım olarak çok iyi oynuyor ve mücadele ediyor. Tabii ki biz her türlü taktiği vereceğiz. Bireysel hata yapmadan oradan istediğimiz şekilde döneceğimize inanıyoruz. Rakibimizin iyi yönlerini de biliyoruz, zaaflarını da biliyoruz. Oyuncularım biraz kapasitelerinin üzerine çıkarsa oradan iyi bir şekilde döneriz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu: İlk Yarıda Çok Puan Almalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement