Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Vural Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Vural Açıklaması

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Vural Açıklaması

Yılmaz Vural, "Play off'u garantiye almış bir takım değiliz" dedi.

09.04.2014 17:29  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yılmaz Vural, "Play-off'u garantiye almış bir takım değiliz. Bize kalan hedef, play-off'a kalan takımlardan biri olmak onun için de bundan sonraki maçlarımızı kazanmamız gerekiyor" dedi.

Vural, Macit Özcan Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde geçen hafta Samsunspor ile 3-3 berabere kaldıklarını hatırlatarak, pozisyon anlamında üstün oldukları karşılaşmada iyi oyunlarının sonucunda 1 puan aldıklarını söyledi.

Bu hafta Bucaspor'u ağırlayacaklarını belirten Vural, "Bucaspor, enteresan bir takım, hakikaten de önemli oyunculara sahipler. Ligde 39 puanları var, 'kümeden kurtuldum' diyemezler. Kazanmamız gereken bir maç" diye konuştu.  Vural, ligde geriye 4 hafta kaldığına vurgu yaparak, şöyle devam etti: "Play-off'a kaydık diye bir şey yok. Futbol bu, neticede 6 puan öndesin, önünde 4 maç var. Son 2 haftaya 6 puan önde girersen matematiksel olarak çözersin. Hala ortada böyle bir çözüm yok. Play-off'u garantiye almış bir takım değiliz. Bize kalan hedef, play-off'a kalan takımlardan biri olmak onun için de bundan sonraki maçlarımızı kazanmamız gerekiyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Vural Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement