Mersin Pagagnini Topluluğu Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Mersin Pagagnini Topluluğu Büyüledi

Mersin Pagagnini Topluluğu Büyüledi

Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne alan Pagagnini Topluluğu, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

04.05.2015 05:27  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Klasik müzik tarihinin efsanevi keman virtüözü Paganini'nin eserlerini sahneleyen topluluk, sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

1991 yılında kurulan ve ince esprilerle seyirciye tansiyonu düşmeyen çağdaş bir klasik müzik gösterisi sunan Pagagnini Topluluğu, dün akşam Mersin Kültür Merkezi'nde sahne aldı. Biletleri günler öncesinde tükenen gösterinin müzik direktörlüğünü Ara Malikian üstlendi.

İzleyicilere sürprizlerin de sunulduğu gösteride, topluluğun sahne performansı sanatseverleri büyüledi. Gösteri sırasında zaman zaman salonda seyirciler arasında dolaşan sanatçılar, 2 seyirciyi de sahneye alarak gösteriye ortak etti. Yaklaşık 2 saat süren gösteri sonunda salonu dolduran sanatseverler, topluluğu alkış yağmuruna tuttu.

Gösterinin ardından sahneye gelen 14'ncü Mersin Uluslar arası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, İngilizce yaptığı konuşmasında topluluk üyelerine gösterideki performanslarından dolayı teşekkür ederek, günün anısına 'İplerin Ressamı' olarak bilinen Ahmet Yeşil'in tablosunu hediye etti.

Topluluk üyeleri gösterinin ardından fuaye de hayranları ile de bir araya gelerek hem fotoğraf çektirdi, hem de imza verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Pagagnini Topluluğu Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement