Mersin Sığınma Evinden Ayrılan Eşi ile Oğlunu Arıyor - Son Dakika
Güncel

Mersin Sığınma Evinden Ayrılan Eşi ile Oğlunu Arıyor

Mersin Sığınma Evinden Ayrılan Eşi ile Oğlunu Arıyor

Sığınma evinden ayrılan eşi ile oğlunu arıyorMERSİN'de 40 yaşındaki Metin Sayın, Kadın Sığınma Evi'nden ayrılıp ortadan kaybolan boşanma aşamasındaki eşi 38 yaşındaki Şerifi Sayın ile 5 yaşındaki oğlu Baran'ı arıyor.

18.06.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sığınma evinden ayrılan eşi ile oğlunu arıyor

MERSİN'de 40 yaşındaki Metin Sayın, Kadın Sığınma Evi'nden ayrılıp ortadan kaybolan boşanma aşamasındaki eşi 38 yaşındaki Şerifi Sayın ile 5 yaşındaki oğlu Baran'ı arıyor.

Tantuni ustası Metin Sayın ile 14 yıllık eşi Şerife Sayın, geçen Ekim ayında tartıştı. Şerifi Sayın oğlu Baran'ı da yanına alıp, Kadın Sığınma Evi'ne yerleşti. Bu süreçte boşanma davası açan Şerifi Sayın, sığınma evinde olduğu için eşi ile de görüşmedi. Metin Sayın, aralık ayında Kütahya Kadın Sığınma Evi'ne giden eşi ile bir kez görüştü ancak barışmaya ikna edemedi. Boşanma süreci devam ederken eşinin 23 Mayıs'ta oğlu ile sığınma evinden ayrıldığını öğrenen Metin Sayın, o günden bu yana haber alamadı. Sayın, "Eşimin ve çocuğumun eve dönmesini istiyorum. Başlarına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum" dedi. Sayın eşi ile oğlunun hayatından endişe ettiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Sığınma Evinden Ayrılan Eşi ile Oğlunu Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement