Merzifo'da Dilenci Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Merzifo'da Dilenci Operasyonu

Merzifon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ramazan ayında sayıları artan dilencilere yönelik operasyon düzenledi.

23.06.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ramazan ayında sayıları artan dilencilere yönelik operasyon düzenledi.

Vatandaşların şikayetleri üzerine kent merkezindeki farklı noktalarda çalışma yapan polis ekipleri, yakaladıkları dilencileri Emniyete götürdü. Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Merzifon İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, yaptığı açıklamada, vatandaşlardan 155 Polis İhbar Hattına konuyla alakalı çok sayıda ihbar geldiğini söyledi.

Dilencilere yönelik operasyonlara aralıksız devam edeceklerini belirten Süer, şunları dile getirdi:

"Vatandaşlarımız iftar sonrası ana caddemiz ve civarlarına aileleriyle birlikte gezmek için çıkıyorlar. Aynı zamanda merkezde teravih namazı sonrasında kalabalık toplulukların bulunduğu yerlerdeki insanlarımıza dilenmek suretiyle rahatsızlık veren insanları tespit ettik. Özellikle ramazan ayının girmesiyle birlikte ilçe dışından gelen dilencilerin insanların ailesiyle birlikte yoğun olarak gezdikleri muhitlerde vatandaşlarımızı rahatsız ettikleri yönünde çok sayıda ihbar aldık. Operasyon sonucunda yakaladığımız dilencilere kanunun gerektirdiği şekilde işlem yaptık ve ramazan ayı boyunca da vatandaşın huzuru için dilenci operasyonlarına devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Merzifo'da Dilenci Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement