Merzifon Emniyet Müdürlüğünden Düğün ve Eğlencelerde Silah Atılmaması Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Merzifon Emniyet Müdürlüğünden Düğün ve Eğlencelerde Silah Atılmaması Uyarısı

Merzifon ilçe Emniyet Müdürlüğü yaz aylarında düğün ve eğlencelerde havaya ateş açılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

17.08.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon ilçe Emniyet Müdürlüğü yaz aylarında düğün ve eğlencelerde havaya ateş açılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün ve eğlencelerin artığını belirtti.

Süer, "Ülke genelinde düğün ve eğlencelerde silah ve havai fişek atıldığı, silah atılmasından dolayı yaralanma, sakatlanma ve ölümle sonuçlanan olayların, ilçemizde de yaşanmaması için tedbirlerimizi alıyoruz. Düğün ve eğlencelerin yaşandığı ortamlarda görevli ekiplerimizce sık sık anons ve denetimlerle düğün, sünnet ve eğlence sahiplerini uyarıyoruz. Bizler vatandaşlarımızın düğün ve eğlencelerinin mutluluktan hüzne çevrilmemesi noktasında uyarılarda bulunuyoruz" dedi.

Mahalle muhtarları ile birlikte katıldıkları toplantılarda bu noktada muhtarları bilgilendirdiklerini söyleyen Süer, düğün ve eğlencelerde atılan silahlardan yaralanan insanların ve hayatlarını kaybedenlerin yakınlarının yaşadıkları üzüntüyü anlatan bir CD'yi, düğün yapacak kişilere dağıtacaklarını ve uyarıda bulunacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Merzifon Emniyet Müdürlüğünden Düğün ve Eğlencelerde Silah Atılmaması Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement