Merzifon Milli Eğitim Müdürü Yozgat Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Merzifon Milli Eğitim Müdürü Yozgat Açıklaması

"Merzifon, 29 Ekim'de çifte bayram yaşayacak"

13.09.2014 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, Merzifon'da yapımı devam edem 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu'nun 29 Ekim'de hizmete gireceğini bildirdi.

Yozgat, yaptığı açıklamada, Merzifon'da bir dizi temel atma ve açılışların olacağını belirterek, "İmam Hatip Lisemize 168 öğrenci kapasiteli bir pansiyon binamız yapıldı ve hizmete girdi. Yeni başlatılan inşaatlarımız var, 8 derslikli Fatih İlkokulu ve 8 derslikli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda ek binamız başlayacak. Endüstri Meslek Lisemizin bütün atölyeleri yenilenecek. 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu 29 Ekim'de hizmete girecek. Merzifon, 29 Ekim'de çifte bayram yaşayacak" dedi.

Müdür atmalarının puanlamasını hakkaniyetli yaptıklarını ifade eden Yozgat, şunları kaydetti:

"Biz bir devlet görevi ifa ediyoruz. Resmi bir görev, resmi kriterlere göre olur. Yasalar, yönetmelikler, yönergelerdir. Biz bunlar doğrultusunda işlem yapmak durumundayız ve öyle yaptık. Birilerinden emir alarak değil, birilerinin dayatması ile değil, kendi bildiklerimize göre olacak. Bu değerlendirmeler sonunda gördüm ki il ve Türkiye genelinde çok iddialı konuşuyorum. Merzifon bu anlamda bir numaradır. Puan verdiği insanları uçurmamış veya yerin dibine sokmamıştır. Benim verilerim şu anda beni bu kadar güçlü kılmasa bu kadar kendimden emin konuşamam." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Merzifon Milli Eğitim Müdürü Yozgat Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement