Meski'den Bozyazı'da İçmesuyu Atağı - Son Dakika
Yerel

Meski'den Bozyazı'da İçmesuyu Atağı

Meski\'den Bozyazı\'da İçmesuyu Atağı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Bozyazı ilçesinde içmesuyu şebeke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

13.05.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Bozyazı ilçesinde içmesuyu şebeke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Mersin genelinde ve tüm ilçelerde çalışmalarını sürdüren MESKİ Genel Müdürlüğü, bir süre önce başladığı Bozyazı ilçesine bağlı Akcami Mahallesi'ndeki içmesuyu şebeke döşeme çalışmalarını tamamladı. Narince Mahallesi'nde ise çalışmaların devam ettiği ifade edilirken, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin içmesuyu sorununun çözüme kavuşacağı belirtildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçelerde içmesuyu sorununun çözümüne öncelik verdiklerini belirterek, "Göreve başladığımız ilk günden itibaren planlı bir çalışma yaparak içmesuyu sorunu olan yerleri tespit ettik. Bize gelen talepleri de değerlendirerek çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz en kısa süre içinde içmesuyu şebeke hatlarını döşeyip içmesuyunu vatandaşlarımızın kullanımına sunacaklar" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski'den Bozyazı'da İçmesuyu Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement