Meski Kanalizasyon Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Yerel

Meski Kanalizasyon Çalışmalarına Hız Verdi

Meski Kanalizasyon Çalışmalarına Hız Verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ), Aydıncık ilçesine, kanalizasyon şebekesi döşeme işlemlerine başladı.

02.10.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ), Aydıncık ilçesine, kanalizasyon şebekesi döşeme işlemlerine başladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yazılı açıklamasında, Aydıncık ilçesinin yanı sıra diğer ilçelerin de eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmaların tüm hızla devam ettiğini ifade ederek, Mersin'in birçok bölgesinde kentsel tasarım ve yenileme çalışmalarını başlattıklarını kaydetti.

Ayrıca, ilçenin fenni altyapıya kavuşması için başlatılan çalışmaların da devam ettiğinin altını çizen Kocamaz, şu ifadeleri kullandı:

"Aydıncık ilçemize 56 bin 939 metre muhtelif çaplarda entegre contalı beton boru döşenecek. 1 adet fosseptik, 3 adet terfi merkezi ve geçici deşarj hattı çalışmamız olacak. İnşallah, tüm ilçelerimizde olduğu gibi Aydıncık'ta da önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Her zaman insan odaklı çalışmayı hedef aldık. Her soruna çözüm olabilecek projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu süre zarfında halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz."

Aydıcık ilçesinde başlanan kanalizasyon şebekesi döşenme işleminin 20 ayda tamamlanması hedeflendiği bildirildi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meski Kanalizasyon Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement