Meski'nin İçme Suyu Çalışmaları Çamlıyayla'da Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Meski'nin İçme Suyu Çalışmaları Çamlıyayla'da Devam Ediyor

Meski\'nin İçme Suyu Çalışmaları Çamlıyayla\'da Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mersin’nin alt yapı sorunları çözmeye devam ediyor.

15.07.2016 10:11

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mersin'nin alt yapı sorunları çözmeye devam ediyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü alt yapı çalışmaları kapsamında Çamlıyayla ilçesine bağlı 3 mahallenin içme suyu sorununu giderdi. Kale Mahallesi'nin muhtelif sokaklarında bin 950 metre içme suyu şebeke hattı yenilenmesini tamamlayan MESKİ ekipleri, mahallenin Kozağacı mevkinde ise 4 bin metre yeni içme suyu şebeke hattı döşedi. Çayırekinliği Mahallesi'nin muhtelif sokaklarına da yeni içme suyu şebeke hattı döşendi. Cumayakası Mahallesi İstemihan Talay Caddesi'nde de 3 bin 200 metre yeni içme suyu şebeke hattı döşeyen MESKİ ekipleri, çatal içme suyu hattında ise iyileştirme çalışmalarını tamamladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, "MESKİ olarak sadece içme suyu temin etmekle kalmıyor, vatandaşlarımıza suyun en sağlıklı biçimde ulaştırılması için de çalışıyoruz. Bu amaçla mahallelerimizde bulunan eski içme suyu şebeke hatlarını yenileme ve yeni içme suyu şebeke hatlarını döşeme çalışmalarına 13 ilçemizin çeşitli mahallelerinde devam ediyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski'nin İçme Suyu Çalışmaları Çamlıyayla'da Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement