Messi: Kimse Merak Etmesin, Arjantin İyi Yolda... - Son Dakika
Spor

Messi: Kimse Merak Etmesin, Arjantin İyi Yolda...

Messi: Kimse Merak Etmesin, Arjantin İyi Yolda...

Arjantinli yıldız, geçiş sürecini en az hasarla kapatacaklarını ve Copa America'da gerçek güçlerini göstereceklerini iddia etti.

14.10.2014 21:00

Arjantinli süperstar Lionel Messi, Gerardo Martino yönetimindeki milli takımın geçiş sürecinde olduğuna dikkat çekerken, iyi yolda olduklarını müjdeledi.

Pazartesi günü Hong Kong ile oynanan hazırlık maçında Arjantin zayıf rakibini 7-0'lık skorla geçerken, Barçalı yıldız ise rakip filelere 2 gol bırakmayı başardı.

Brezilya yenilgisi sonrası takımın gösterdiği reaksiyondan memnun olan Messi, maçtan sonra verdiği demeçte, "Son maçlarda takımın kazanmak için gösterdiği istek ve azim beni mutlu ediyor. Sonuç o kadar önemli değil. Bu hazırlık maçlarında skorun bir önemi yok sonuçta..." dedi.

Değişim sürecinde olduklarına vurgu yapan Arjantinli yıldız, "Bir geçiş dönemindeyiz. Bu zaman alacaktır. Ancak bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Arjantin her zaman her yerde şampiyonluk için oynamıştır. Dünya Kupası'nı kılpayı kaçırdık ancak Copa America ile arzuladığımız kupaya ulaşacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Messi: Kimse Merak Etmesin, Arjantin İyi Yolda... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement