Messi'nin Veliahdı Liverpool Yolunda - Son Dakika
Spor

Messi'nin Veliahdı Liverpool Yolunda

Barcelona altyapısında yetişen 11 yaşındaki İrlandalı Zak Gilsenan'ın, Liverpool akademisine kazandırılacak.

02.12.2014 11:44  Güncelleme: 12:39

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un, Barcelona altyapısında yetişen ve Lionel Messi'nin veliahdı olarak gösterilen 11 yaşındaki İrlandalı Zak Gilsenan'ı akademisine dahil edeceği iddia edildi.

LIVERPOOL ALTYAPISINI TERCİH ETTİ

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Tottenham ve Chelsea gibi büyük kulüplerin peşinden koştuğu yıldız adayı Zak Gilsenan, Liverpool altyapısını tercih etti.

7 GOL ATINCA KEŞFEDİLDİ

Gilsenan, iki yıl önce İspanya'da çıktığı seçmelerde bir maçta attığı 7 gol sonrasında keşfedilerek "İrlandalı Messi" olarak adlandırılmış ve Barcelona'nın dünyaca ünlü La Masia akademisine kazandırılmıştı. Gilsenan ve ailesi, Tottenham altyapısından gelen teklif üzerine Avustralya'dan İngiltere'ye taşınmak üzereyken Barcelona'nın ilgisinin ardından İspanya'nın yolunu tutmuştu.

Kaptanlık görevini de üstlendiği Barcelona altyapısında forvet, sağ açık ve sağ bek pozisyonlarında oynayan Gilsenan, İrlanda, İngiltere ve Avustralya milli takımlarından birini seçebilecek.

Messi\'nin Veliahdı Liverpool Yolunda
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Messi'nin Veliahdı Liverpool Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ASİL: Adamlar yeni Messiler için ne imkanlar oluşturuyorlar. Bizde anca dağa çıkmaları, sanayide çalışmaları, ağır işlerde ve madenlerde çalışmaları için imkanları oluşturuyoruz. Bakıyorum ırkçılar burada yorum yazıp burayı da larvaya çevirmemişler. 4 0 Yanıtla
  • Herseyyalan: Yarin kom bunu hatırlamaz. 0 0 Yanıtla

Advertisement