Mesut Özil, Bıyıklı Fotoğrafını Twitter'dan Paylaştı - Son Dakika
Spor

Mesut Özil, Bıyıklı Fotoğrafını Twitter'dan Paylaştı

Beşiktaş ile eşleşen Arsenal'de Mesut Özil, bıyıklı yeni imajının fotoğrafını Twitter'daki hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

09.08.2014 08:47  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Beşiktaş ile eşleşen Arsenal'in Alman asıllı Türk yıldızı Mesut Özil, yeni imaj yaptı.

"TÜRK İŞİ" YENİ İMAJ YAPTI

Mesut, bıyıklı yeni imajının fotoğrafını da Twitter'daki hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyada büyük ilgi gören Mesut'un bıyıklı hali için "Türk işi" yorumları yapıldı. Mesut, yeni imajıyla çektirdiği fotoğrafı profil resmi yaptı.

"NE KURA AMA!"

Öte yandan Beşiktaş ile eşleşen Arsenal'de Mesut, kura çekimi sonrasında Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Ne kura ama! Beşiktaş ile oynayacağımız maçlar için şimdiden sabırsızlanıyorum!” şeklinde tweet atarak, eşleşmeyle ilgili duygularını ifade etti.

MESUT ÖZİL GELİYOR

Beşiktaş’ın Arsenal ile eşleşmesi sonrasında Türk asıllı yıldız Mesut Özil, İstanbul’a gelecek. Geçtiğimiz sezonun başında Real Madrid’den kulüp rekoru kırılarak 50 milyon euroya imza atan 25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’dan sonra ikinci kez bir Türk takımıyla eşleşti.


Mesut Özil, Bıyıklı Fotoğrafını Twitter\'dan Paylaştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mesut Özil, Bıyıklı Fotoğrafını Twitter'dan Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ds: Vaaaay karizma yapmışın mesut abi 6 16 Yanıtla
  • Ahmet Y.: Lafım gurbetçi isimli arkadaşa eğer bizden daha türk olsaydı TÜRKİYE milli takımını seçerdi alman değil bilgine 9 5 Yanıtla
  • mossi: sağ taraf soldan uzun olmuş:))))inanmayanlar iyi incelesin:D:D:d:d:d. beceriksiz kesememiş:D 2 2 Yanıtla
  • GERÇEKLER ACIDIR: PALA MAŞALLAH 1 0 Yanıtla

Advertisement