Metan Gazından Ölen İşçiler Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Metan Gazından Ölen İşçiler Toprağa Verildi

Metan Gazından Ölen İşçiler Toprağa Verildi

Kuşadası’nda temizlik çalışması yapmak için girdiği rögarda metan gazından zehirlenerek hayatını kaybeden belediye işçileri Hasan Fıstıkçı ve İsmail Davas, gözyaşları arasında toprağa verildi.

06.08.2015 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası'nda temizlik çalışması yapmak için girdiği rögarda metan gazından zehirlenerek hayatını kaybeden belediye işçileri Hasan Fıstıkçı ve İsmail Davas, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünde (ASKİ) görevli Hasan Fıstıkçı (50) ve İsmail Tavas (39) dün rögarda temizlik yaparken metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti. İki belediye çalışanı için ilk tören Kuşadası Belediyesi önünde gerçekleşti. Mesai arkadaşları ve Kuşadalıların katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. Belediyedeki törenin ardından iki belediye işçisinin cenazeleri Kuşadası Hanım Camii'ne getirildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası eski Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu ve yüzlerce Kuşadalının katıldığı cenaze namazında zaman zaman izdiham yaşandı. Tabutların camiye getirilişi sırasında Hasan Fıstıkçı'nın eşi Zeynep ve kızları Zehra, Ceyda ile İsmail Davas'ın eşi Dilek'in gözyaşları ve feryatları yürekleri dağladı. 6 aylık Saliha isminde bir kız çocuğu olan Dilek Davas, eşinin tabutuna sarılarak, gözyaşı döktü. Fıstıkçı ve Davas'ın cenazeleri, kılınan namazın ardından eller üzerinde taşınarak, Kuşadası Adalızade Mezarlığı'na getirildi ve toprağa verildi.

2 YIL ÖNCE METAN GAZI FACİASINDAN YARALI OLARAK KURTULMUŞTU

Kuşadası'nda 6 Temmuz 2013 tarihinde de metan gazı faciası yaşamıştı. 2 yıl önce belediyeye ait Değirmendere Mahallesi'ndeki terfi istasyonunda meydana gelen kazanda Osman Sarı, Uğur Apaydın ve Veysel Turgut isimli 3 belediye çalışanı hayatlarını kaybetmişti. Aynı kazada metan gazından etkilenenlerden arasında bugünkü kazada hayatını kaybeden Hasan Fıstıkçı da bulunuyordu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Metan Gazından Ölen İşçiler Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement