Mezarlıkta gül ve Yasin kitabı dağıldı - Son Dakika
Güncel

Mezarlıkta gül ve Yasin kitabı dağıldı

Mezarlıkta gül ve Yasin kitabı dağıldı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediyesi bayram öncesi her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe mezarlığında yakınlarını mezarları başında ziyaret eden vatandaşlara Yasin kitabı dağıttı.

15.09.2016 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın ilçelerinden Ceylanpınar´da her bayram öncesinde olduğu gibi bu arefede de ilçe mezarlığı doldu taştı. Yakınlarının mezarları başına giden Ceylanpınarlılar dualar ederek Kuran-ı Kerim okudu. Ceylanpınar Belediyesi de, her yıl olduğu gibi bu yıl da mezarlığa gelen vatandaşlara Yasin kitabı dağıttı.
Belediye Başkanı Menderes Atilla'da ilçe mezarlığında kabir ziyaretinde bulundu. Başkan Atilla daha sonra vatandaşlara kendi eliyle Yasin kitabı dağıttı.
Bayram vesilesi ile bütün vatandaşları bayramını kutlayan Başkan Atilla, "Yüce Allah'tan bizleri terörden arındırılmış bir Türkiye olarak bir sonraki kurban bayramına ulaştırmasını niyaz ediyorum. Ayrıca vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yakınlarına hürmetlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlar belediye tarafından dağıtılan Yasin ve karanfillerden aldı. Ayrıca belediye tarafından tahsis edilen araçlarla yaşlı ve hasta vatandaşlar mezarlık içerisinde gitmek istedikleri yerlere ulaştırdı. Vatandaşlar belediyenin hizmetinden memnun kalırken Yasin kitaplarını alanlar böyle güzel bir hizmetten dolayı belediye başkanı Menderes Atilla'ya teşekkürler ettiler. (Kaynak: Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Mezarlıkta gül ve Yasin kitabı dağıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement