MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı Basın Toplantısı - Son Dakika
Politika

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı Basın Toplantısı

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı Basın Toplantısı

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, haftalık basın toplantısı düzenledi.

22.09.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, haftalık basın toplantısı düzenledi.

Demirel, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kocacan ile partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin içeride ve dışarıda adeta var olma ve yok olma savaşı verdiğini söyledi.

Terör örgütlerinin devletin hücrelerine kadar yerleşmiş olduğunu gördüklerini belirten Demirel, "Bunları temizlemek kolay olmuyor tabi. Çok ağır bedeller ödüyoruz. Bu bedelleri de ülke olarak Anadolu'nun gariban çocukları ödüyor. Daha ne kadar ve nereye kadar ödeyeceğimizi de maalesef kimse bilmiyor. Ne temizlemekle bitiyor, ne de tutuklamakla sonu geliyor." dedi.

"Dünyada bu kadar hainle mücadele etmek zorunda kalan, bu kadar belayla uğraşan, bu kadar ihanetle etrafı kuşatılan bir başka ülke var mı?" diyen Demirel, "Çok şükür ki, hainlerden, kalleşlerden, kahpelerden, çok daha fazla vatanseverimiz, "önce ülkem" diyenlerimiz ve bu uğurda gözünü kırpmadan canını seve seve feda eden yiğitlerimiz var. Onların sayesinde hala "bir ülkemiz var" diyebiliyor ve yarınlara da ümitle bakabiliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement