MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Türkiye'yi 13 yıllık AKP iktidarının kirlenmişliğine ve yorgunluğuna mahkum etmemek için çare MHP'dir" ifadesini kullandı.

19.03.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, " Türkiye'yi 13 yıllık AKP iktidarının kirlenmişliğine ve yorgunluğuna mahkum etmemek için çare MHP'dir" ifadesini kullandı.

Çetin,  partisinin 21 Mart'ta yapılacak 11. Olağan Büyük Kurultayı dolayısıyla yaptığı açıklamada, kurultayın Türkiye'nin milli iktidarını müjdeleyen gün olarak tarihe geçecek bir demokrasi şöleni olacağını belirtti.

Kurultayda Milliyetçi Ülkücü Hareketin kutlu iktidar yürüyüşünün işaretinin verileceğini ifade eden Çetin, milletin tamamını kucaklayan yetişmiş kadrolarla demokrasinin olmazsa olmazı olan seçim sandığından çıkarak iktidar olmayı amaçladıklarını kaydetti.

Türkiye'nin yeni bir iktidara, ciddi bir değişime ihtiyacı olduğunu savunan Çetin, şöyle devam etti:

"Türkiye'yi 13 yıllık AKP iktidarının kirlenmişliğine ve yorgunluğuna mahkum etmemek için çare MHP'dir. Dış politikası iflas etmiş, bütün ekonomik kaynakları tükettiği için kriz çanları çaldıran, devleti tek bir kişinin ihtiyaçlarına cevap veren bir anonim şirkete dönüştüren köhne AKP düzenini yıkmak, Türk milliyetçilerinin Ankara'daki kurultayının asıl misyonudur. AKP hükümeti çözüm üretmek yerine sorunun bir parçası haline gelmiştir. Onu değiştirmekten başka çare kalmamıştır."

Çetin, hedeflerinin, 7 Haziran'da iktidara gelmek olduğunu bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement