MHP Köyceğiz İlçe Başkanı Keramettin Tülerli; "Darbe Girişimini Lanetle Kınıyoruz" - Son Dakika
Yerel

MHP Köyceğiz İlçe Başkanı Keramettin Tülerli; "Darbe Girişimini Lanetle Kınıyoruz"

MHP Köyceğiz İlçe Başkanı Keramettin Tülerli; "Darbe Girişimini Lanetle Kınıyoruz"

MHP Köyceğiz İlçe Başkanı Keramettin Tülerli yaptığı basın açıklamasında’’demokrasiye ve milli iradeye olan güvenimizle, yapılan darbeyi lanetle kınıyoruz’’ dedi.

20.07.2016 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Köyceğiz İlçe Başkanı Keramettin Tülerli yaptığı basın açıklamasında"demokrasiye ve milli iradeye olan güvenimizle, yapılan darbeyi lanetle kınıyoruz" dedi.

MHP Köyceğiz İlçe Başkanı Harita ve Kadastro Mühendisi Keramettin Tülerli yaptığı yazılı basın açıklamasında " Hepimizin bildiği üzere 15 Temmuz günü saat 22: 00 sıralarında ülkemizde, Milli irade ve demokrasiye karşı darbe girişiminde bulunulmuş olduğunu yaşadık, ibretle gördük. Ülkem ve Aziz Türk Milleti bu ve benzeri darbelerden gerek maddi, gerekse manevi olarak çok zarar görmüş, yerleri doldurulamayacak kıymetli canlar yitirilmiştir. Bu vesile ile demokrasi uğrunda canlarını kaybetmiş tüm demokrasi şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. Diğer yandan açıkça gördük ki son olan darbenin başarısızlıkla sonuçlanmasını sağlayan demokrasiyi özümsemiş ve yürekten inanmış, milli iradesine sokakta sahip çıkmış olan aziz Türk Milletidir. 15 Temmuz gecesi yaşanan, Milli irade ve demokrasiye darbe şer'ine, aziz Türk milletimin karşı durarak püskürtmesi hayırlı eylem ve hareketidir. Bu hayırlı sonuçla, bundan böyle hiçbir eşkıya veya çetenin, geri kalmış, demokrasisi olmayan ülkelerde yaşananları ülkeme yaşatma gibi bir niyet ve cesareti asla olamayacaktır. Bu vesile ile 'Devlet tektir, bayrak tektir, dil tektir, ülke tektir, vatan tektir, millet sonuna kadar birdir, diridir, zalimlere karşı tavizsizdir' inancımızla, demokrasiye ve milli iradeye olan güvenimizle, yapılan darbeyi lanetle kınıyoruz. Ülkem ve aziz Türk milletime geçmiş olsun" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Köyceğiz İlçe Başkanı Keramettin Tülerli; 'Darbe Girişimini Lanetle Kınıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement