MHP'li Başkandan Siyasi Nezaket - Son Dakika
Yerel

MHP'li Başkandan Siyasi Nezaket

MHP\'li Başkandan Siyasi Nezaket

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Baboğlu, dördüncü dönem Hendek Belediye Başkanlığı’na seçilen Ali İnci’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

06.04.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Baboğlu, dördüncü dönem Hendek Belediye Başkanlığı'na seçilen Ali İnci'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Atilla Tezgel ve MHP belediye meclis üyeleri 30 Mart 2014 yerel seçimleri ile dördüncü kez Hendek Belediye Başkanlığı'na seçilen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Hendek'te siyasi nezaket içerisinde bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Başkan İnci, tüm partilere teşekkür etti.

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Başkan İnci'ye yeni dönemde projelerini hayata geçirmesini beklediklerini belirterek, "Güzel bir seçim süreci geçirdik. Bu seçimin sonucunda Başkanımız Ali İnci tekrar bu makama oturarak yeni bir döneme başladı. Yeni döneminin hayırlı olmasını diliyoruz. Hendekle ilgili güzel olan tüm işlerde Başkanımızın yanındayız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Başkandan Siyasi Nezaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement