Bahçeli, Muhabire Ayar Verdi: Zehir Saçan Basın Mensupları da Değişecek mi - Son Dakika
Politika

Bahçeli, Muhabire Ayar Verdi: Zehir Saçan Basın Mensupları da Değişecek mi

Bahçeli, Muhabire Ayar Verdi: Zehir Saçan Basın Mensupları da Değişecek mi

Bahçeli, grup toplantısının ardından "değişimi" soran muhabire çok kızdı: Çöreklenmiş 30 yıldır zehir saçan basın mensupları var, köşe yazarları var değişim talebiniz olmuyor mu?

28.06.2016 11:55  Güncelleme: 12:35

MHP lideri Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Devlet Bahçeli, bir gazetecinin "19 yıldır partinin başındasınız. Sizce delegenin bir değişim talebi yok mu?" şeklindeki sorusuna çok kızdı.

"ZEHİR SAÇAN BASIN MENSUPLARI İÇİN DEĞİŞİM TALEBİNİZ OLUYOR MU?"

Bahçeli, "Peki milletin değişim talebini basın olarak siz niye karşılamıyorsunuz. Çöreklenmiş 30 yıldır zehir saçan basın mensupları var, köşe yazarları var. Bunlarda hiçbir değişim talebiniz olmuyor mu? Hep insanlar MHP'den bekliyor bunu." şeklinde yanıt verdi.

"BAYRAM GİBİ KURULTAYI YAPACAĞIZ"

Bahçeli, "Eğer 10 Temmuz'da kurultayımızı yapamazsak 18 Mart 2018 tarihinde olağan kongremiz yapılacaktır. O çalışmalara başlarız" ifadelerini de kullandı.

Bahçeli, kurultay süreci ile ilgili de "Mahkemenin kararına saygısızlık yaparak itirazlarını sürdürmektedirler. Mahkeme seçimin yapılamayacağını söylemiştir. Bugün saat 16:00'da YSK karara varacağını ifade etmiştir. Yasal olarak kurultay yapılmamıza engel yoksa bayram gibi kurultayı yapacağız. Yok bu kabul edilmiyorsa, zaten bizim 9 Ekim'den itibaren kongre sürecimiz ile 18 Mart 2018 tarihli 12'nci olağan kongremiz yapılacaktır, o çalışmalara başlayacağız. Belki de bu MHP için hayırlara vesile olur" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bahçeli, Muhabire Ayar Verdi: Zehir Saçan Basın Mensupları da Değişecek mi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement