MHP Malatya İl Başkanı Demirkaya Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Malatya İl Başkanı Demirkaya Açıklaması

MHP Malatya İl Başkanı Demirkaya Açıklaması

"Son günlerde şer güçler gençlerimize devamlı saldırılar yapmakta, ilimizde kargaşa ve kaos çıkarmak için her gün tahriklerini artırarak devam ettirmektedirler"

12.12.2014 15:04

MHP Malatya İl Başkanı Memet Demirkaya, "Son günlerde şer güçler gençlerimize devamlı saldırılar yapmakta, ilimizde kargaşa ve kaos çıkarmak için her gün tahriklerini artırarak devam ettirmektedirler" dedi.

Demirkaya, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Ülkücülerin, eğitimlerine devam ederek millete hayırlı birer insan olarak yetişmeleri, terör örgütlerinin provokasyon ve tahriklerine kapılmamaları" talimatı verdiğini kaydetti.

Bahçeli'nin talimatlarına her Ülkücünün uyduğunu belirten Demirkaya, "Son günlerde şer güçler, bu güzel ilimizde ilim, irfan öğrenerek ülkesine, milletine faydalı olmak için çalışan Allah, vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dolu olan gençlerimize devamlı saldırılar yapmakta, ilimizde kargaşa ve kaos çıkarmak için her gün tahriklerini artırarak devam ettirmektedirler" ifadelerini kullandı.

Şer güçlerin sokakta huzuru bozmak için her yolu denediklerini ileri süren Demirkaya, şöyle devam etti:

"Otobüs duraklarında Ülkücülere saldırılar düzenlenmekte, bu hem bizim hem de olaylara şahit olan esnafın sabrını zorlamaktadır. Başta Valilik makamı olmak üzere emniyet güçlerine ve üniversite rektörlüğüne gençlerin can güveliğinin kendilerine emanet edildiğini belirtiriz. Gerekli tedbirleri alıp geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi bu şer güçlerden koruyacaklarına inanmak istiyoruz. Şunun bilinmesini isterim; ülkücü gençlik, Yüce Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini ruhuna sindiren gençliktir, ilkesi bu doğrultudadır. İlimizin huzurunun hepimizin huzuru olduğunu belirterek güvenli ve huzurlu günler temenni ediyorum." - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Malatya İl Başkanı Demirkaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement