MHP Tepebaşı İlçe Başkan Adayı Sağsöz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Tepebaşı İlçe Başkan Adayı Sağsöz Açıklaması

"Önümüzdeki ilk genel seçimde milliyetçi hareket olarak seçimleri mutlaka kazanmalı ve gözü yollarda bizi bekleyen soydaşlarımıza, dindaşlarımıza biran önce kavuşmalıyız"

02.01.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Tepebaşı İlçe Başkan adayı İsa Sağsöz, "Önümüzdeki ilk genel seçimde milliyetçi hareket olarak seçimleri mutlaka kazanmalı ve gözü yollarda bizi bekleyen soydaşlarımıza, dindaşlarımıza biran önce kavuşmalıyız" dedi.

Sağsöz, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, Türk toprakları üzerinde yapılmak istenen bölme ve parçalama operasyonuna izin vermeyeceklerini söyledi.

Sinsi bir plan ile Türklerin milli ve manevi değerlerinin yok edilmeye çalışıldığını savunan Sağsöz, şunları kaydetti:

"Büyük bir bilgi kirliliği ve kargaşa yaratarak milletimizin arasına nifak tohumları ekilmekte ve bir iç çatışma ortamı yaratarak devletimizin takatini azaltmak, kökleri tarihinin en derin noktasına kadar inen büyük milletimize diz çöktürmek istenmektedir. Bu tarihte defalarca denenmiş ama ne yüce Allah buna izin vermiş ne de bu aziz millet kendine biçilen kefene razı olmuştur."

Sağsöz, Doğu Türkistan, Kerkük, Kafkasya, Balkanlar ve bir çok Türk-İslam beldesinin üç hilali beklediğini öne sürerek, "Önümüzdeki ilk genel seçimde milliyetçi hareket olarak seçimleri mutlaka kazanmalı ve gözü yollarda bizi bekleyen soydaşlarımıza, dindaşlarımıza biran önce kavuşmalıyız. Bizi mengenenin arasına alıp sıkıştırmak isteyenleri, çıktıkları fare deliğine geri göndermeliyiz" diye konuştu. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Tepebaşı İlçe Başkan Adayı Sağsöz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement