MHP Yalova İl Başkanı Topçular Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Yalova İl Başkanı Topçular Açıklaması

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, "Yalova'da örnek bir parti olarak demokrasinin gösterdiği çerçevede seçim çalışmasını yürütüyoruz" dedi.

03.06.2015 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, "Yalova'da örnek bir parti olarak demokrasinin gösterdiği çerçevede seçim çalışmasını yürütüyoruz" dedi.

Topçular, partisinin il binasında yaptığı basın toplantısında yapılan anketlerden ziyade Yalova halkının sandıkta gerekli cevabı vereceğini söyledi.

MHP Yalova İl Teşkilatı olarak seçim boyunca gerilimin düşürülmesi için dikkatli bir şekilde çalışmalarını yürüttüklerini belirten Topçular, "Seçim boyunca bizim gösterdiğimiz hassasiyeti diğer partiler ne yazık ki göstermediler. Biz yasaların belirlediği alanlar dışında pankart asmamaya dikkat ettik ve sert söylemlerden kaçındık. Ama diğer partiler bu hassasiyeti ne yazık ki göstermediler. Biz yinede Yalova'da örnek bir parti olarak demokrasinin gösterdiği çerçevede seçim çalışmasını yürütüyoruz. Halkımızda bunu görüyor ve bize olan ilgileri de daha fazla artıyor. İnşallah 7 Haziran'da iktidara gelerek ülkeyi tekrar inşa edeceğiz" diye konuştu.

Topçular, Armutlu Belediyesi'nin Çevre Haftası Kutlamaları kapsamında Armutlu Kaymakamlığı'nın görev ve yetkilerini kullandığını ileri sürerek Yalova Valiliği'nin soruşturma açmasını talep etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Yalova İl Başkanı Topçular Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement