Harry Styles, Mick Jagger Taklitçisi - Son Dakika
Magazin

Harry Styles, Mick Jagger Taklitçisi

One Direction'ın en popüler üyesi Harry Styles sık sık Rolling Stones grubunun efsane ismi Mick Jagger'ı taklit etmesiyle eleştiriliyor

09.09.2013 06:03  Güncelleme: 19:35

Son dönemin parlak gruplarından One Direction'ın en popüler üyesi Harry Styles (19), Rolling Stones grubunun efsane ismi Mick Jagger'ın birebir kopyası gibi. Styles, 1943 doğumlu Jagger'a olan hayranlığını her fırsatta dile getiriyor ve grubun tişörtlerini kendi konserlerinde bile giyiyor.

İLK KONSERLERİMİZE BENZİYOR!

Öte yandan Styles'ın, özellikle sahne performansları sırasında kendisini taklit etmesi, Mick Jagger'ın da ilgisini çekmiş. Jagger, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "One Direction'ın bir konserini geçtiğimiz günlerde televizyonda izledim. Bizim kariyerimizdeki ilk konserlerimize çok benziyordu" dedi. Genç şarkıcı Kesha, kendisinin sıkı bir Rolling Stones hayranı olduğunu söyleyerek ekledi: "Harry'ye baktığımda hep Mick Jagger'ı görüyorum. Mick Jagger gibi bir efsaneden etkilenmemek zaten imkansız bir şey."

GİYSİLERİ AYNI

Mick Jagger'ın giydiği gibi salaş kıyafetleri, Harry Styles da sıkça tercih ediyor. Jagger gibi dar kot ve önü açık gömlekler giyen Styles; onun gibi şapka takmayı da seviyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Harry Styles, Mick Jagger Taklitçisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • samira Agirbas: Ay yerim ben onu ama yakışıyor be yani 0 0 Yanıtla

Advertisement