Microsoft'un Ofis Uygulaması Sway Genel Kullanıma Sunuldu - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft'un Ofis Uygulaması Sway Genel Kullanıma Sunuldu

Microsoft\'un Ofis Uygulaması Sway Genel Kullanıma Sunuldu

Microsoft'un sunum dosyası hazırlamanızı sağlayan uygulaması Sway, dün Microsoft tarafından genel kullanıma sunuldu.

16.12.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Microsoft'un sunum dosyası hazırlamanızı sağlayan uygulaması Sway, dün Microsoft tarafından genel kullanıma sunuldu. Düne kadar sadece davetiyeye sahip kişilerin kullanabildiği Sway'i kullanmak isteyenler, artık bir Microsoft hesabı açarak hemen kullanmaya başlayabilirler.

Microsoft, dün yayınladığı Sway ile ilgili blog yazısında 10 hafta önce Sway'in ön sürümünü kullanıma açtıklarından beri 175.000 kişinin kullanım talebinde bulunduğunu, web sitesini  1 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiğini belirtti.

Son dönemde Sway kullanıcılarından gelen geribildirimlere göre, uygulamaya " PDF aktarımı, geri alma, yenileme, yeniden sıralama, doğrudan metin düzenleme ve işaretli liste" gibi yeni özellikler eklendi.

Sway'in iPhone uygulaması şimdilik sadece Avustralya ve Yeni Zelanda'da kullanılabiliyor. Ayrıca iPhone uygulamasına gelen güncelleme, Sway'i çevrimdışı olarak kullanmaya olanak sağlıyor. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için yenilenmiş tasarıma sahip uygulama, yeni gelen güncelleme ile birlikte arka plan resmi eklemeye de imkan tanıyor.

Hala ön sürümü kullanımda olan Sway, kullanıcılardan gelen geribildirimlere göre güncellenmeye devam edecek. Sway hakkında daha fazla bilgi için internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

The post Microsoft'un Ofis Uygulaması Sway Genel Kullanıma Sunuldu appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Teknoloji Microsoft'un Ofis Uygulaması Sway Genel Kullanıma Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement