Midyat Kaymakamlığından 6 Bin Ton Kömür Yardımı - Son Dakika
Yerel

Midyat Kaymakamlığından 6 Bin Ton Kömür Yardımı

Midyat Kaymakamlığından 6 Bin Ton Kömür Yardımı

Midyat Kaymakamlığı, ihtiyaç sahibi ailelere 6 bin ton kömür yardımı yapıyor.

15.10.2014 14:02  Güncelleme: 14:11

Midyat Kaymakamlığınca ihtiyaç sahibi ailelere 6 bin ton kömür yardımı yapılıyor.

Kaymakam Oğuzhan Bingöl yaptığı açıklamada, ilçedeki 9 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye her alanda destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Bu kapsamda ihtiyaç sahibi olduğu önceden belirlenen ailelere 6 bin ton kömür yardımı yapılacağını, her aileye 650'şer kilogram kömür yardımı dağıtımına başladıklarını ifade eden Bingöl, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından (SYDV) 9 bin 500 aileye kömür yardımı yapılacağını bildirdi.

İlçede bu yıl kömür yardımı bekleyen vatandaşların bu ihtiyaçlarını erkenden gidermek için gereken hassasiyeti gösterdiklerini ifade eden Bingöl, şöyle konuştu:

"Karakış yüzünü göstermeden ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür dağıtımı yapmayı arzu ettik. Midyat'ta özel olarak kaliteli kömür getirdik. Midyat genelinde 9 bin 500 ailemize 6 bin ton kömür dağıtılacak. Kaymakamlık ve SYDV olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Midyat'taki hava kirliliğini göz önüne alarak bu yıl ilçemize daha kaliteli ve kalorisi daha yüksek kömür gönderilmesi yönünde çalışma yaptık. Böylece hem ihtiyaç sahibi ailelerimiz daha iyi ısınacaklar hem de bu kömürlerden kaynaklanan hava kirliliğinin önüne geçmiş olacağız." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Midyat Kaymakamlığından 6 Bin Ton Kömür Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement