Midyat'ta Parke Döşeme Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Midyat'ta Parke Döşeme Çalışmaları Sürüyor

Midyat Belediyesi tarafından yeni yılla birlikte cadde ve sokaklarda yürütülen parke, yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor.

14.01.2014 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Midyat Belediyesi tarafından yeni yılla birlikte cadde ve sokaklarda yürütülen parke, yol yapım ve onarım çalışmaları sürüyor..

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Midyat'ın muhtelif cadde ve sokaklarında parke, yol yapım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana tüm cadde ve sokaklardaki sorunlara kalıcı çözümler üretebilmek için yoğun çaba harcadıklarını belirten Nasıroğlu, Midyat'taki cadde ve mahalle sokaklarının tozdan, çamurdan kurtarılarak vatandaşlar için sağlıklı ve güvenli bir ulaşımın sağlamak için çalıştıklarına dikkat çekti.

Nasıroğlu, şunları kaydetti:

"Belirli bir program dahilinde Midyat'ın parke sorununu büyük ölçüde çözdük. Şimdilik Cumhuriyet Mahallesi'nde çalışmalarımıza ağırlık verdik. İlçenin Seyitler, Bağlar ve Sanayi Mahallerinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hedefimiz, tüm mahallelerimizi parke ile buluşturmak, girilmedik sokak bırakmamak. Vatandaşlarımızın rahatlığı bizim için çok önemli bunun için de bilinçli hareket ederek bu işinde üstesinden geleceğiz. Bu çalışmaları yaparken sağlamlık ve görselliği de öne çıkararak, ilçemizin tarihi dokusunu ve kimliğini koruyacağız. Neticede farklı bir Midyat ortaya çıkarmak için çalışmalarımız devam edecek" dedi. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Midyat'ta Parke Döşeme Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • feyza gül: ben de midyatta yaşıyorum Nasıroğlu ALLAH TAN KORKSUN YILLARDIR SOKAKLARIMIZ ÇAMUR İÇİNDE ŞİMDİ Mİ AKLINA GELDİ SEÇİM ZAMANINDA Helal olsn böyle yapın çok güzel oy toplarsınız... 0 0 Yanıtla

Advertisement