Migros'un Şirket Ortağından Hisse Devri - Son Dakika
Güncel

Migros'un Şirket Ortağından Hisse Devri

Migros'un şirket ortaklarından MH Perakendecilik ve Ticaret AŞ (MH), Migros sermayesinde sahip olduğu toplam 27 milyon 371 bin lira nominal değerli hissesini, hisse başına 26 liradan MH'in tek ve ana ortağı Moonlight Capital SA'ya devretti.

14.11.2014 19:29

Migros'un şirket ortaklarından MH Perakendecilik ve Ticaret AŞ (MH), Migros sermayesinde sahip olduğu toplam 27 milyon 371 bin lira nominal değerli hissesini, hisse başına 26 liradan MH'in tek ve ana ortağı Moonlight Capital SA'ya devretti.

Migros Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, şunlar kaydedildi:

"Dün, şirketimiz ortaklarından MH Perakendecilik ve Ticaret AŞ ("MH") Şirketimiz sermayesinde sahip olduğu toplam 27 milyon 371 bin lira nominal değerli hissesini, 13 Kasım 2014 tarihli Katılım Sözleşmesi uyarınca Türkiye Garanti Bankası AŞ lehine 23 Mayıs 2008 tarihli Hisse Rehin Sözleşmesi doğrultusunda tesis edilmiş rehin ile birlikte hisse başına 26 lira fiyattan MH'in tek ve ana ortağı Moonlight Capital SA'ya devrettiğini Şirketimize bildirmiştir.

Bu işlemle MH'in Şirketimiz sermayesindeki payı yüzde 67 sınırının altına düşmüş, Moonlight Capital SA'nın Şirketimiz sermayesindeki payı dün itibarıyla yüzde 15 sınırını aşmıştır." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Migros'un Şirket Ortağından Hisse Devri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement