Mihalıççıkta "Halk Günü" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Mihalıççıkta "Halk Günü" Etkinliği

Mihallıççık Belediyesi tarafından, vatandaşların sorunlarını dile getirdiği "Halk Günü" etkinliğinin ilki gerçekleştirildi Mihalıççık Belediye Başkanı Uysal: "Amacımız belediye çalışmaları hakkında halkı bilgilendirmek ve ilçemizin öncelikli sorunlarını tespit etmek ve çözüme kavuşturmaktır"

06.06.2014 16:55

Mihallıççık Belediyesi tarafından, vatandaşların sorunlarını dile getirdiği, "Halk Günü" etkinliğinin ilki gerçekleştirildi.

Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, yaptığı açıklamada bundan sonra her ayın ilk haftası, halk günü toplantılarının belediye meclis üyelerinin katılımıyla yapılacağını bildirdi.

"Amacımız belediye çalışmaları hakkında halkı  bilgilendirmek ve ilçemizin öncelikli sorunlarını tespit etmek ve çözüme kavuşturmaktır" diyen Uysal, 60 günlük çalışmaları anlattı.

Belediyede 40 aydır ilk defa işçilere tam maaş ödendiğini savunan Uysal, 60 icra dosyasının kaldırıldığını, ilçedeki başı boş hayvanlar için barınak yapımına başlandığını belirterek, kapalı spor salonu, adularya enerji yolu, toplu konut, Ilıcalar mahallesinde bulunan kaplıcalara ilişkin yapılan çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgilendirdi.

Vatandaşlar da sorunlarını gündeme getirme fırsatı buldukları bu toplantıların devamını isteyerek, yapılan çalışmalar için başkan Uysal'a teşekkür etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mihalıççıkta 'Halk Günü' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement