Milletvekili Genel Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Genel Seçiminin Ardından

AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan, "Bir çok sınavdan geçen AK Parti hükumeti bu süreci de milletin iradesi ile yine aşacaktır" dedi.

10.06.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan, "Bir çok sınavdan geçen AK Parti hükumeti bu süreci de milletin iradesi ile yine aşacaktır" dedi.

Emecan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Görele'de gerçekleşen her seçimden birinci çıktıklarını ve bu seçimde de kazanılan büyük oy oranıyla diğer partileri geride bıraktıklarını söyledi.

Görele'de bir seçimi daha başarı ile gerçekleştirdiklerini anlatan Emecan, "Milletimizin kararı en üst karardır, milletimizin kararı nihai karardır. Yüce milletimizin kararı her şeyin üstündedir ve o kararın gereği her şartta yerine getirilecektir. Üzerimize düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirerek büyük bir ders verdiğimizin kanaatindeyim. Bu milletin geleceğinin teminatı AK Parti'dir ve AK Parti olmaya devam edecektir" diye konuştu.

AK Parti kadrolarının milletten geldiğini, milletle yürüdüğünü ve kaderinin milletin kaderi olduğunu belirten Emecan, "AK Parti kadroları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mazlumlara sahip çıkmaya, zulme ve zalime karşı dimdik durmaya aynı kararlılıkla devam edecektir. Hiç bir zaman eğilmedik, hiç bir zaman eğilmeyeceğiz. Hep beraber kutlu yürüyüşümüz bir an bile sekteye uğramadan azimle, kararlılıkla devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Emecan, şöyle devam etti:

"Kriz senaryolarına yatırım yapanlar kazanmış gibi görünseler de seçimlerin yegane ve tek galibi AK Parti olmuştur. Bir çok sınavdan geçen AK Parti hükumeti bu süreci de milletin iradesi ile yine aşacaktır. Çünkü davamız, ak yolumuz aktır. Görele'de bizlere inanan, destek veren her seçmene teşekkürü bir borç biliriz. Seçim kampanyası boyunca özveri ile çalışan bütün AK Parti teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ne olursa olsun AK kadrolar çalışmalarına aralıksız devam edecektir"

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Genel Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement