Milli Eğitim Müdürü Dursun'dan Eğitim Yılı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Dursun'dan Eğitim Yılı Mesajı

Milli Eğitim Müdürü Dursun\'dan Eğitim Yılı Mesajı

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, başarının yönetici, öğretmen ve veli işbirliğinden geçtiğini söyledi.

15.09.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, başarının yönetici, öğretmen ve veli işbirliğinden geçtiğini söyledi.

Yeni bir eğitim öğretim yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dursun, "Bu yıl aramıza katılan yeni öğrencilerimiz, sorumluluğumuzu ve heyecanımızı artırırken, meslektaşlarımız da bize güç ve kuvvet vermektedir. Eğitim öğretim etkinliklerinin merkezinde öğrencilerimizin olması gerektiği bilinci ile hareket ederek, onlara ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini yetiştirme ve yeteneklerini geliştirme fırsatı vermeliyiz. Milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak yetiştirmelerini sağlamak, hepimizin ortak görevidir. Bu görevimizi yerine getirirken milli birlik ve bütünlüğümüzün korunmasında, pekiştirilmesinde eğitimciler olarak en büyük rol sahibi olduğumuz bilinci ile hareket edeceğimiz tartışmasızdır" dedi.

Dursun, eğitim öğretimin sadece okulda başlayıp okulda biten bir olgu olmadığını ifade ederek, "Eğitim; aile, okul ve çevre üçgeninde gelişen bir süreçtir. Bu sebeple var olan yönetici, öğretmen, veli işbirliğini daha da geliştirmek zorundayız. Velilerin okullarımızın eğitim etkinliklerine aktif bir şekilde katılması, öğretmenlerimiz ile sıkı bir şekilde işbirliği içine girmesi, çocukların eğitimi açısından son derece gereklidir" diye konuştu.

Öğrencilere yönelik mesajlar da veren Dursun, "Bu ülkenin geleceği gençler. Geleceğe yönelik umutlarımızın gerçekleşmesi onların başarısına bağlı. Kendilerine yüksek hedefler seçerek, kararlı, planlı çalışarak başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının ilimize, tüm eğitim çalışanlarımıza, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, başarılı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Dursun'dan Eğitim Yılı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement