Milli Eğitim Müdürü Tümer'den Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Tümer'den Geçmiş Olsun Ziyareti

Taşova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, beraberinde Şube Müdürü Hamit Akkoyunlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mithat Yılmaz ve Milli Eğitim personeli ile Taşova YİBO Hentbol takımının Kastamonu'da süper lige yükselme play off maç dönüşü Tosya’da kaza yapan öğretmenlerden Dursun Gül’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

09.05.2014 16:36

Taşova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, beraberinde Şube Müdürü Hamit Akkoyunlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mithat Yılmaz ve Milli Eğitim personeli ile Taşova YİBO Hentbol takımının Kastamonu'da süper lige yükselme play-off maç dönüşü Tosya'da kaza yapan öğretmenlerden Dursun Gül'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Tümer, ilçede görev yapan üç öğretmen ve bir memur arkadaşlarının Kastamonu dönüşü Tosya ilçesinde trafik kazası yaptıklarını, yaralanan arkadaşlarının çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığını, sağlık durumlarının ise iyi olduğunu söyledi.

Gül'ü beraberindekilerle evinde ziyaret eden Tümer, "Hocamız taburcu olup evinde istirahat etmektedir. Arkadaşlarımızla beraber geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Meydana gelen kazada yaralanan tüm arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Meydana gelen kaza sonucu bizlerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve sağlık personellerine teşekkür ediyoruz" dedi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Tümer'den Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement