Milli Piyango - Çankaya Üniversitesi Maçı Tatil Edildi - Son Dakika
Spor

Milli Piyango - Çankaya Üniversitesi Maçı Tatil Edildi

Milli Piyango - Çankaya Üniversitesi Maçı Tatil Edildi

Ankara Gençler Basketbol Ligi'nde hakem, iki takımın şike yaptığını gerekçe göstererek maçı tatil etti.

16.04.2014 16:37  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da Gençler Ligi'nde Milli Piyango - Turgut Özal Üniversitesi basketbol karşılaşması hakem Fatih Söylemezoğlu tarafından son periyod oynanırken Milli Piyango'nun oynamaktan imtina ettiği gerekçesiyle tatil edildi.

İLK ÇEYREK 36-8 BİTTİ

Ankara birinciliği garanti olan Milli Piyango'yu yenmesi halinde Çankaya Üniversitesi'nin yerine Ankara ikinciliğini kazanacak olan Turgut Özal ilk çeyreği 36-8 önde bitirdi. Karşılaşmanın ikinci çeyreği oynanırken başhakem Söylemezoğlu oyunu durdurup, Milli Piyango koçu Yahya Çelik'i uyardı ve "Bilerek oynamıyorsunuz. Bunu oyuncularına söyle" dedi.

HAKEM İKİ KEZ UYARDI

Söylemezoğlu devre arasında antrenör Çelik'i odasına davet edip ikinci kez uyardı. Karşılaşmanın dördüncü çeyreğinim bitimine 6 dakika kala Turgut Özal 28 sayı ile (72-44) galip durumdayken hakem Fatih Söylemezoğlu, Milli Piyango'nun oynamaktan imtina ettiği gerekçesi ile karşılaşmayı tatil etti.

MİLLİ PİYANGO MAÇI HÜKMEN KAYBEDEBİLİR

Söylemezoğlu'nun raporu doğrultusunda Milli Piyango maçı hükmen kaybedebilecek, antrenörü ve 2. Lig takımı kadrosunda da yer alan oyuncuları ceza alabilecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Milli Piyango - Çankaya Üniversitesi Maçı Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement