Milli Satranççılardan Başkan Koçal'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Milli Satranççılardan Başkan Koçal'a Ziyaret

Milli Satranççılardan Başkan Koçal\'a Ziyaret

Antalya Kemer’de 25-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen minikler kategorisi satranç müsabakalarında 73 ilden sporcuyla yarışarak milli takıma girmeye hak kazanan Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yiğit Zafer Coşkun, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret etti.

15.02.2014 18:19

Antalya Kemer'de 25-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen minikler kategorisi satranç müsabakalarında 73 ilden sporcuyla yarışarak milli takıma girmeye hak kazanan Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yiğit Zafer Coşkun, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'ı ziyaret etti.

Coşkun'un yanı sıra sporcu Hilal Melis Alp, Antrenör Ercan Turan ve Erkan Şat, Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu ile kulübün Satranç Şubesi Sorumlusu Abdurrahman Baltacı da ziyarette hazır bulundu. Başarılı sporcuları tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, "Ferdi branşlarda elde edilen ve arkasından devamlılığı gelen başarılar bizleri onurlandırıyor. Erken yaşta Türkiye genelinde başarılı kulüpler arasında ilk 10 içerisinde yer almanız gelecek için umut veriyor. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Satranççılardan Başkan Koçal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement