Milyoner'de Seyirciler Yarışmacıyı 4 Bin Liradan Etti - Son Dakika
Magazin

Milyoner'de Seyirciler Yarışmacıyı 4 Bin Liradan Etti

'Kim Milyoner Olmak İster'de Aysel Sağlam Erdemli isimli yarışmacı stüdyodaki seyircilere güvenince hem 4 bin liradan oldu, hem de yarışmadan elendi.

28.04.2016 10:31

ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında seyirci joker hakkını kullananan 47 yaşındaki Aysel Sağlam Erdemli, 4 bin lirasından oldu.

BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Sesli soruda vereceği cevaptan emin olamayan Aysel Hanım, seyirci joker hakkını kullandı. Stüdyodakilere güvenip tercihini onların belirttiği seçenekten yana kullanan Aysel Hanım, cevap yanlış çıkınca büyük bir şok yaşadı.

SELÇUK YÖNTEM KIZDI

Yarışmanın sunucusu Selçuk Yöntem de stüdyodaki seyircilere "Bunun nesi akordiyon" diyerek tepki gösterdi.

Milyoner\'de Seyirciler Yarışmacıyı 4 Bin Liradan Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Milyoner'de Seyirciler Yarışmacıyı 4 Bin Liradan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZI VATAN MİLLET MEMLEKET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ ADINA KENDİSİNİ HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN SİYONİST İLLUMİNATİ TAKIMI 6 9 Yanıtla
  • Banker: Kendisi seyirciyi etkilemiş seyircinin hiç bir günahı yok ki ben c şıkkını düşünüyorum demiş inşallah c dir demiş seyircileride zaten c ye yönlendirmiş ama allahtan ona uymayan %28 a demiş.. 0 2 Yanıtla

Advertisement