Minik Eller Tarımla Tanıştı... - Son Dakika
Güncel

Minik Eller Tarımla Tanıştı...

Minik Eller Tarımla Tanıştı...

Bakırköy hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilerin doğa ile iç içe bir yaşam tarzı benimsemesi ve doğayı koruyarak çevre bilinci kazanmasını sağlamak amacıyla, okulun bahçesine her sınıfa ait hobi bahçeleri kuruldu.

16.05.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilerin doğa ile iç içe bir yaşam tarzı benimsemesi ve doğayı koruyarak çevre bilinci kazanmasını sağlamak amacıyla, okulun bahçesine her sınıfa ait hobi bahçeleri kuruldu.

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve okulun müdür yardımcısı olan eşi Müberra Aksoy Çalışkan'ın katılımıyla, hobi bahçelerinin açılışı kurdele kesilerek yapıldı. Minik öğrenciler, dikecekleri domates, biber, çilek, soğan ve maydanoz gibi sebze ve meyve fidelerini hobi bahçelerine getirdikten sonra, koro halinde "Tohumlar fidana" adlı çocuk şarkısını söyledi.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, kurulan hobi bahçesine 1 fide dikerek çocuklara nasıl yapacaklarını gösterdi. Daha sonra Çalışkan ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın bazı öğrencilerle birlikte fideleri hobi bahçelerine diktiler.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minik Eller Tarımla Tanıştı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement