Minik Gkv'lier Okul Bahçesini Resim Atölyesine Dönüştürdü - Son Dakika
Yerel

Minik Gkv'lier Okul Bahçesini Resim Atölyesine Dönüştürdü

Minik Gkv\'lier Okul Bahçesini Resim Atölyesine Dönüştürdü

Sanatsal faaliyetleriyle dikkat çeken GKV Özel Anaokulu öğrencileri, okul bahçesini resim atölyesine çevirerek bir birinden güzel resme ortak imza attı.

21.04.2014 14:00

Sanatsal faaliyetleriyle dikkat çeken GKV Özel Anaokulu öğrencileri, okul bahçesini resim atölyesine çevirerek bir birinden güzel resme ortak imza attı.

Atatürk'ün imzası ve Türk Bayrağını da parmak boyama tekniğiyle ortak yapan minikler resimlerini okulun çeşitli yerlerine asarak gururla bakmayı da ihmal etmediler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında onlarca faaliyete imza atan GKV Özel Okulları öğrencileri düzenledikleri etkinliklerle dikkat çekmeye devam ediyor. Yaklaşık 200 öğrenciden oluşan anaokulu öğrencileri okul bahçesini resim atölyesine çevirerek parmak boya çalışması yaptılar. Parmak boyama tekniğiyle Türk bayrağı ve Atatürk'ün İmzasını resmeden minik öğrenciler birçok pankartı da bayram yürüyüşü için hazırladı. Okul bahçesini bir anda resim atölyesine çeviren minik GKV'liere öğretmenleri de yardımcı oldu. Resim sanatının öğrenci gelişiminde önemli rol oynadığını ifade eden GKV Özel Anaokulu Müdiresi Neslihan Türkistanlı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında birçok faaliyet hatırladıklarını ve ortak resim çalışmasının bu faaliyetlerden sadece bir tanesi olduğunu vurgulayarak sanatsal faaliyetleri sürdüreceklerini ifade etti.

Okul Bahçesini resim atölyesine çeviren öğrencileri ziyaret eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili de minik ressamları kutlayarak günün anısına hatıra fotoğraflar çektirdi. Minik öğrenciler hazırladıkları resimleri okullarının en güzel yerine asarak 23 Nisan için hazırlıklarını sürdürmeye devam ettiler.

Ayrıca, öğrenciler tarafından ortak olarak hazırlanan çalışmaların hafta boyunca sergileneceği de açıklandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Gkv'lier Okul Bahçesini Resim Atölyesine Dönüştürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement