Minik Karatecilerin Kuşak Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Minik Karatecilerin Kuşak Heyecanı

Minik Karatecilerin Kuşak Heyecanı

Salihli’de minik karatecilerin sınavları Salihli Fahriye Hanım İlkokulu Karate Eğitim Merkezi’nde yapıldı.

20.06.2015 17:04

Salihli'de minik karatecilerin sınavları Salihli Fahriye Hanım İlkokulu Karate Eğitim Merkezi'nde yapıldı.

Yoğun katılım ve ilgiyle gerçekleştirilen kuşak terfi sınavının sonunda Karate Ka'lar yeni kuşaklarını Salihli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuray Gürkan, Mehmet Buram ve Fahriye Hanım İlkokulu Okul Müdürü Mehmet Turan Kardeş'in elinden aldılar. Kuşak töreninin ardından, Salihli Halk Eğitim karate kurs sonu eğlencesi pasta keserek coşkuyla kutlandı.

Salihli Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Çilem Gençtürk, "Öncelikle çok değerli ailelerimize, Salihli Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Nuray Gürkan, Mehmet Buram müdürüme, Fahriye Hanım İlkokulu Okul Müdürümüz Mehmet Turan Kardeş'e, okul idaresine ve personeline katılımlarından ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim, Benim kıymetli çekirgelerimi de tebrik ediyorum, başarıları hep daim olsun." dedi.

Yaz sezonu çalışmalarının kayıtlar ile başladığını belirten Gençtürk, bu yılki yaz sezonu çalışmalarının Salihli Belediye Spor, Salihli Halk Eğitim, Spor İlçe Müdürlüğü ve Fahriye Hanım İlkokulu ile ortaklaşa ücretsiz karate branşıyla devam edeceğini ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Karatecilerin Kuşak Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement