Minik Öğrencilerden Belediye Başkanına Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Minik Öğrencilerden Belediye Başkanına Teşekkür Ziyareti

Kaleardı 75. Yıl İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat'a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

26.12.2013 16:43  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minik öğrenciler, okul müdürü Mikail Yıldırım ile öğretmenleri Nilgün Yıldırım ve Adil Kacır ile birlikte Belediye Başkanımız Polat'ı ziyaret ederek, okullarında yapılan 'Etkinlik Sınıfı'nın tefriş edilmesinde katkılarından dolayı başkanımız Polat'a teşekkür edip, çiçek takdim ettiler.

Belediye Başkanımızın eğitime duyduğu ilgi ve verdiği destekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Kaleardı 75. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mikail Yıldırım, "Birinci sınıf öğrencilerimizin kışın aşırı soğuklarda dışarı çıkmadan okul içerisinde rahat hareket edebilmelerini sağlamak amacıyla onlara yönelik Etkinlik Salonu yaptık. Bu salonumuzdaki gerekli eşyaların temin edilmesinde katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim Adına Gelen Bütün Talepleri Yerine Getirdik

Belediye Başkanımız Polat İse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bayburt Belediyesi olarak, eğitim kurumlarımızın bu tür çalışmalarına elimizden gelen desteği vermeye çalıştık ve bundan sonra da bu desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. Şehrimizde eğitim kalitesinin daha da yükselmesi adına bu tür katkılarımız bizi son derece mutlu ediyor. Öğrencilerimizin sağlığını düşünerek bu gibi çalışmaları gerçekleştiren siz öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca bu anlamlı çiçek için minik öğrencilerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanımız, Minikleri Boş Göndermedi

Bir süre daha öğrencilerle sohbet eden ve ziyaret sonrasında onları boş göndermeyen Belediye Başkanımız, miniklere, içerisinde hikaye kitabı, defter, kalem gibi eğitim materyallerin bulunduğu hediye çantası dağıttı.
- See more at: http://www.bayburt.bel.tr/Default.aspx?module=news&view=read&id=477c232d-8af4-4a60-a9b4-734948054c9c#sthash.KaO1UGoF.dpuf

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Öğrencilerden Belediye Başkanına Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement