Adıyaman'da Minik Öğrencilerden Polise Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Minik Öğrencilerden Polise Ziyaret

Adıyaman\'da Minik Öğrencilerden Polise Ziyaret

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 170.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla öğrenciler Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

08.04.2015 13:35  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Türk Polis teşkilatının 170.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla anaokulları ve ilköğretim okulları öğrencileri Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polislerin bayramını kutladılar.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden öğrenciler Emniyet Müdürü Orhan Tor tarafından karşılandı. Öğrencileri makamında ağırlayan Tor, polisin görev ve sorumlulukları hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Daha sonra sıra ile MOBESE kameralarında ilçenin çeşitli yerlerindeki görüntüler öğrencilere izletildi. Parmak izi alma, telsizle haberleşme uygulamalı olarak öğrencilere gösterildi. Polisin her an halkın huzur ve güvenliği için görevde olduğu belirten Tor, "Emniyet teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Hoşgörüsü, güler yüzlü ve yardım sever olmasıyla halkımızın gönlünde çok itibarlı bir yere sahiptir" dedi.

Trafik bürosunu ziyaret eden öğrenciler, trafik polislerine merak ettikleri soruları yönelttiler. Trafik polisleri görevleri ve uymaları gereken kurallar hakkında da öğrencileri bilgilendirdi. Özellikler okul giriş ve çıkışlarında öğrencilerin yaya geçitlerini kullanmaları ve karşıdan karşıya geçişlerde dikkatli olmaları istendi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Minik Öğrencilerden Polise Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement