Minik Öğrencilerden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat'a Ziyaret

Minik Öğrencilerden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat\'a Ziyaret

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı, Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri ziyaret etti.

27.02.2015 09:55

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı, Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri ziyaret etti.

Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu 3-C ve 4-B sınıflarında okuyan dört öğrenci ve sınıf öğretmenleri Başkan Eşkinat'ı makamında ziyaret etti. Öğrenciler, topladıkları dilekçeleri Başkan Eşkinat'a sunarak isteklerini dile getirdi. En büyük arzularının Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü görmek olduğunu ifade eden minikler, Başkan Eşkinat'a Anıtkabir'e gitmek istediklerini söyledi.

Başkan Eşkinat, "Çocuklar bizim her şeyimiz. Özellikle böyle anlamlı bir konuda gelmeleri beni çok duygulandırdı. Bir dosya dolusu dilekçe ile gelmişler ve tek istekleri Anıtkabir'e gidip Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyaret etmek. Süleymanpaşa'da böyle bir nesilin yetiştiğini görmek beni geleceğe dair çok umutlandırıyor. Elimizden ne geliyorsa yavrularımız için yapmaya hazırız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement