Minik Şefler 23 Nisan'da İş Başında - Son Dakika
Güncel

Minik Şefler 23 Nisan'da İş Başında

Anadolu Yakası'nın en gözde oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı minik ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleşecek "Çikolata Şenliği" ile kutlamaya hazırlanıyor.

10.04.2015 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minik şefler ödüllü Şef Mehmet Yalçınkaya liderliğinde hayallerindeki çikolataları gerçeğe dönüştürecek ve ürünler otelin Lobby Lounge'da sergilenecek.

Kentin en prestijli otellerinin başında gelen Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında organize edilen Çikolata Şenliği'nde minik ziyaretçiler eğlence ve çikolata dolu saatler geçirecek. Etkinlik, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'in ödüllü şefi Mehmet Yalçınkaya liderliğinde 13:00 - 14:00 saatleri arasında otelin Beykoz Salonu'nda düzenlenecek.

Minik katılımcıların hayal güçlerinden yola çıkarak hazırlayacağı çikolatalı kurabiyeler, otelin Lobby Lounge'un da, piyona dinletisi eşliğinde düzenlenen ve dünya mutfağından seçkin lezzetlerin yer aldığı çay saatinde sergilenecektir.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek Çikolata Şenliği için 0216 400 00 00 – 7302 numaralı telefondan rezervasyon yapmak yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Şefler 23 Nisan'da İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement