Minikler Mutlu Hayat Bakım Evi Sakinlerini Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Minikler Mutlu Hayat Bakım Evi Sakinlerini Unutmadı

Minikler Mutlu Hayat Bakım Evi Sakinlerini Unutmadı

Nazilli Özel 23 Nisan Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü öğrencileri, Yaşlılara Saygı Haftası içerisinde özel ziyaretlerde bulundu.

27.03.2014 10:54

Nazilli Özel 23 Nisan Kreş Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü öğrencileri, Yaşlılara Saygı Haftası içerisinde özel ziyaretlerde bulundu.

Özel 23 Nisan Kreş ve Çocuk Kulübü öğretmen ve öğrencileri 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında, bir kez daha yaşamın paylaştıkça güzelleştiğini hissettirdi. İsabeyli'de bulunan Özel Mutlu Hayat Bakım Merkezi'ne misafir olan öğrenciler, bakım merkezi sakinlerine duygusal anlar yaşattı. 23 Nisan Ailesinin genç ve dinamik ekibi büyüklerini ziyarete gitmenin mutluluğunu yaşadı. Programa katılan minikler kendileriyle ilgilenen uzman ve çalışanlarla birlikte sohbet ederek yaşlıların yaşam becerileri hakkındaki bilgileri dinledi.

Çocukların ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade ederek Okul Müdürü Esin Ülkü Beyazıt; "Yaşlılarımızın yılda sadece belirli günlerde değil, her zaman sevgi ve ilgiye ihtiyacı olduğunu hatırlamalıyız. Ömürlerini toplum ve ülkesine hizmet vermeye adamış, genç nesillerin daha rahat daha aydınlık yaşayabilmesi adına, onlara örnek olarak, yaşam tarzlarının şekillenebilmesi için emek veren yaşlılarımız, toplumumuzun en kutsal değerlerinden biridir. Devletimiz ve ilgili özel kurumlarınca bu değerlerin korunabilmesi için çaba gösterilmektedir. Yaşlılarımızın sorunlarıyla ilgilenerek, onlara yardımcı olmak en büyük yurttaşlık görevlerimizden biridir. En büyük temennimiz sizlerin yaşamlarınızdaki bu ikinci baharı sağlıklı, huzurlu ve güzel bir şekilde yaşamanızdır" dedi.

Öğrenci ve öğretmenler görsel sanatlar dersinde hazırladıkları grup çalışmasını yaşlılara sunduktan sonra Özel Mutlu Hayat Bakım Merkezi çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek ayrıldılar. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minikler Mutlu Hayat Bakım Evi Sakinlerini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement