Miniklerden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Miniklerden Örnek Davranış

Miniklerden Örnek Davranış

Öğrenciler, öğretmenlerine özenerek köye kütüphane açtılar.

22.05.2014 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrenciler, öğretmenlerine özenerek köye kütüphane açtılar.

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Sofular İlkokulu öğretmeni Tuğba Gürpınar'ın ders saatleri dışında başlattığı kitap okuma kampanyası büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 2 aydır akşam 18 ile 19: 30 saatleri arasında devam eden kitap kampanyasını kendine örnek alan Sofular İlkokuluna taşımalı olarak Karakür köyünden gelen öğrenciler köylerinde köy odası olarak kullanılan bir odayı kitap okuma salonu yaptı.

Öğrencilerin bu örnek davranışına İlçe kaymakamı İshak Çınar ve Pazarlar Tema Temsilcisi Hakkı Yıldız, kitap hediye ederek büyük destekte bulundu. Sofular ve Karakür köyü öğrencileri kitaplarına kavuştu.

Pazarlar Tema Gönüllü temsilcisi ve Sofular İlkokulu tarafından ortaklaşa etkinlik düzenlenerek kitap okuma kampanyasına destek verildi. Yapılan etkinliğe Pazarlar Tema Gönüllü Temsilcisi Hakkı Yıldız, Şaphane Tema Gönüllü Temsilcisi Ahmet Bayraktar Sofular İlkokulu Müdürü Erdoğan Aktaş, Sofular İlkokulu öğretmenlerinden Ali İhsan Poslu, Tuğba Gürpınar ve Öğrenciler katıldı. Yapılan etkinlikle Karakür köyüne kütüphane oluşturuldu. Çocuklar kitaplara kavuştu. Ayrıca öğrenciler doğa ile iç içe onlarca meşe palamutu diktiler.

Sofular İlkokulu Müdürü Erdoğan Aktaş, "dikilen bu meşe palamutları yeşerip birer ağaç olurken, geleceğimizin teminatı olan değerli çocuklar bu kütüphane ve kitaplar sayesinde yıkılmaz birer dev çınar olacaktır. Okuyan, okutan, değerlerine sahip çıkan bir nesil yetişmesi en büyük temennimizdir. Emeği geçen herkese teşekkürler" diye konuştu.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement