Miniklerin Atlarla İlk Deneyim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Miniklerin Atlarla İlk Deneyim Heyecanı

Miniklerin Atlarla İlk Deneyim Heyecanı

Odunpazarı Belediyesi, Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Eskişehir Atlı Spor Kulübü’nde unutamayacakları bir gün yaşadı.

31.07.2015 15:09

Odunpazarı Belediyesi, Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Eskişehir Atlı Spor Kulübü'nde unutamayacakları bir gün yaşadı. Binicilik sporuyla tanışan minikler, ata binmenin ve atla iletişim kurmanın ilk deneyimini yaşadılar.

Odunpazarı Belediyesi, minik öğrencilere hayvan sevgisi aşılamak amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Gerçekleşen etkinlikte, Oyunpazarı'nın minik öğrencileri atların beslenme ve bakımıyla ilgili bilgiler alarak, atları yakından tanıma fırsatı yakaladı.İlk kez ata binme keyfi yaşayan minikler özellikle taylara yakın ilgi gösterdi. Minik öğrenciler, eğitmenlerin yardımıyla ata binip alanda tur atarak heyecan, korku, mutluluk, sevinç gibi tüm duyguları bir arada hissetti. Atlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar ilk defa ata binmenin heyecanını yaşadı. At cinslerini de öğrenen minikler etkinlik boyunca doyasıya eğlendiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerin Atlarla İlk Deneyim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement