MİT Tır'larını Durduran Askerler Yargılanıyor (2) - Son Dakika
Güncel

MİT Tır'larını Durduran Askerler Yargılanıyor (2)

MİT Tır\'larını Durduran Askerler Yargılanıyor (2)

Duruşma ERTELENDİ Adana'da 'casusluk' suçlamasıyla yargılanan 13 askerin avukatları, dosyanın askeri mahkemede görülmesi yönündeki taleplerine henüz bir yanıt verilmediğini hatırlatarak cevabın gelmesinin beklenmesini istedi.

17.10.2014 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duruşma ERTELENDİ

Adana'da 'casusluk' suçlamasıyla yargılanan 13 askerin avukatları, dosyanın askeri mahkemede görülmesi yönündeki taleplerine henüz bir yanıt verilmediğini hatırlatarak cevabın gelmesinin beklenmesini istedi. Mahkeme heyeti, talebi yerinde bularak duruşmayı erteledi.

Sanık avukatlarından avukat Mustafa Çinkılıç, adliye çıkışında yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

"Sanık vekillerinin bir kısmı bu davanın askeri yargıda görülmesi gerektiği konusunda dilekçe vermişlerdi. Dosya bu arada Askeri Yargıtay'a gönderilme işlemleri biraz uzun sürmüş. Henüz Askeri Yargıtay'dan biz görevliyiz ya da değiliz konusunda bir karar gelmemiş. Dolayısıyla bu mahkemede mi görülecek Askeri Yargıtay'da mı görülecek belli olmadığı için sanık vekilleri 'Bu arada savunma yapılmasın çünkü bir problem çıkabilir eğer o mahkemede görevliyiz derse o zaman hangi mahkemede yargılama yapılacağı tartışmalıdır bu nedenle savunma yapılmasın' talebinde bulundu."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MİT Tır'larını Durduran Askerler Yargılanıyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement