Mobil Gençlik Merkezi Tırı Suluova'da - Son Dakika
Yerel

Mobil Gençlik Merkezi Tırı Suluova'da

Mobil Gençlik Merkezi Tırı Suluova\'da

Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Biriminin organizesinde yürütülen Mobil Gençlik Merkezi tırı Suluova ilçesine gitti.

04.08.2014 10:02  Güncelleme: 09:58

Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi'nin organizesinde yürütülen Mobil Gençlik Merkezi tırı Suluova ilçesine geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle yürütülen proje kapsamında Türkiye'nin 33 ili ve 55 ilçesini dolaşacak olan tırda, sosyal ve ekonomik yönden dezavantajlı gençlere kurulan stantlarda 1 gün boyunca çeşitli sportif faaliyetler yapma, müzik aletleri kullanma imkanı sunuluyor.

Mobil Gençlik Merkezi tırı Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde konuşlanırken, Sistem ve Jenerasyon Derneği Başkanı Erkan Akçaer, gönüllü öğrenciler tarafından gerçekleştirilen faaliyetin 1 Ekim tarihine kadar belirlenen bölgelerde devam edeceğini söyledi.

Projede görev alan Mobil Gençlik Merkezi gönüllülerini ziyaret eden Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, gençlere yönelik yürütülen projenin çok anlamlı ve önemli olduğunu belirtti.

Mobil Gençlik Merkezi tırı ile gönüllülerinin ilçeye gelmelerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Üçok, "Belediye olarak gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı, engellilerimizi ve yaşlılarımızı ilgilendiren bu tip etkinlikleri ve de projeleri destekliyoruz. Bu proje sayesinde bulundukları bölge dolayısıyla yeterince sportif faaliyetlerde bulunamayan gençlere imkan sunuluyor. Gençlerimiz için çok faydalı bir proje" dedi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mobil Gençlik Merkezi Tırı Suluova'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement