Mobilyacılar, Siteler Yapımı "TANK" İle Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Güncel

Mobilyacılar, Siteler Yapımı "TANK" İle Demokrasi Nöbetinde

Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile 15 Temmuz gecesi başlayan Demokrasi nöbeti bugünde devam etti.

27.07.2016 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşam saatlerinde Başkan Hüseyin Taklacı'nın çağrısı ile Ankara Mobilyacılar Odası önünde toplanan Siteler esnafı hazırladıkları pankartlar ile, konvoy düzenleyerek Kızılay'a doğru yol aldı, Sitelerde Döküm ustası olan Kamber Usta tarafından yapılan Milletin Tankı yol boyunca büyük ilgi gördü, konvoya önderlik eden Murat 124 marka araçtan yapılan Tank, Kızılay'a kadar kornalar ve bayraklar sloganlar eşliğinde halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Sıhhiye meydanından ileriye alınmayan Milletin Tankı için özel izin istendi fakat güvenlik gerekçesi ile Kızılay'a güvenlik birimleri tarafından alınmadı. Vatandaşlar Milletin Tankı ile fotoğraflar çektirdikten sonra, Siteler esnafı, Nöbet yerine bayraklar ve Pankartlarla yola devam etti.

Milletin Tankını yarım günde bitirdiğini söyleyen, Siteler esnaflarından Kamber Usta; Siteler esnafı olarak akşam demokrasi nöbetine gideceğimizi duyunca aklıma geldi ve hemen yetiştireyim diye sabahtan yapımına başladığım tankı akşam 7 de bitirdim, sprey boya ile gerçek tank görünümü verdiğini söyleyen Kamber usta, önemli olan milletin inancını heyecanını diri tutmak, vatandaşlar aracı gördüğünde çok sevdi çok ilgi gördü trafikte ilerleyemedim bu kadar ilgiyi bende beklemiyordum dedi.

Sıhhiye meydanında Siteler esnafına konuşma yapan Başkan Hüseyin Taklacı; "Tehlikenin geçmediğinin farkındayız, sokakları boş bırakmayacağız. Vatanımıza, devletimize yapılan bu menfur ve kalleş saldırıyı en ağır şekilde kınıyoruz. Tüm esnafımızı bu alçaklara dur demek ve bir daha bu cibilliyetsizliği yapma cesaretinde bulunamamaları için sokağa davet ediyoruz. Darbecilere fırsat tanımayacağız, Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." dedi.

Kızılay meydanına tekbirlerle giriş yapan siteler esnafı, mehteran eşliğinde ve Osmanlıspor taraftarları ile tezahüratlara eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mobilyacılar, Siteler Yapımı 'TANK' İle Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement