Moda'nın Öncü Markaları Adl ve Love My Body Adana Optimum'da! - Son Dakika
Güncel

Moda'nın Öncü Markaları Adl ve Love My Body Adana Optimum'da!

Moda\'nın Öncü Markaları Adl ve Love My Body Adana Optimum\'da!

Adana Optimum Alışveriş Merkezi mağaza karmasına iki yeni markayı daha ekledi.

28.04.2016 09:14  Güncelleme: 09:15

Sürükleyici moda markalarının yer aldığı Optimum'da şimdi de kendine özgü tasarımları, ile kadınların vazgeçilmez markaları arasında yer alan adL ve Love My Body mağazaları açıldı.

Doğayı ve hayatın tüm güzel renklerini 1992 yılından bu yana kadınlarla buluşturan adL mağazası yenilenen yüzüyle Adanalı moda severlerle buluştu. Optimum'a adL mağazasının yanı sıra; güçlü, sade, şık ve çekici kadının stili yansıtan Love My Body mağazası da açıldı.

Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nin zemin katında açılan mağazaların açılışına Adil Işık Group Yönetim Kurulu Başkanı Adil Işık, Başkan Yardımcısı Zehra Işık, şirket yöneticileri, mağaza çalışanları ve ziyaretçiler katıldı. Adil Işık açılış esnasında yaptığı konuşmasında ''Biz 1600 mağaza çalışanımız, 350 merkez personelimiz ile büyük bir aileyiz. Ürünlerimizin yüzde 90'nı yerli üretimdir ve firmamız bu çalışma ilkesi ile yaklaşık 10.000 kişiye iş imkanı sağlamaktadır. Adil Işık Group markaları; yurtiçi ve yurtdışındaki satış noktaları ile Türkiye'nin emeğini yurtiçi ve yurtdışında gururla temsil etmektedir'' dedi. Zehra Işık ise; adL ve Love My Body makalarının stilleri hakkında açıklama yaptı. Işık, ''Love My Body kadınları günün her saatinde genç, enerjik ve şık görünüme kavuşturacak tasarımlara sahip. adL mağazamızın 2016 trendleri ise spor ve şık bir görünüm vaat ediyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Moda'nın Öncü Markaları Adl ve Love My Body Adana Optimum'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement